Da bismo ubrzali isporuku koristimo usluge brze pošte pa je vrijeme isporuke 24-48 radnih sati, osim za narudžbe koje se izvrše subotom.

Troškovi dostave:
Narudžbe preko 99,90 KM:
Participacija kupaca za poštarinu iznosi 0 KM (ostatak plaća uspoloassn.ba)

Narudžbe ispod 99,90 KM:
Participacija kupaca za poštarinu iznosi 5,00 KM (ostatak plaća uspoloassn.ba) 

NAPOMENA:
Prilikom kreiranja narudžbe neophodno je da navedete prijemnu adresu onu na kojoj ćete biti u toku dana između 8 i 16h. U slučaju da je kao podatak za isporuku navedena adresa Vašeg radnog mjesta, potrebno je i da nacedete i naziv firme.
 
Sve pošiljke šaljemo posredstvom dostavne službe firme Express One. Dostavljač će Vas kontaktirati telefonom kako bi precizno dogovorio sa Vama termin i mjesto isporuke.
Ovom prilikom napominjemo da prilikom primopredaje pošiljke niste dužni dostavljaču dati ličnu kartu na uvid ili upisati Vaš JMB na dokumentu za primopredaju.
Ukoliko se desi takav slučaj molimo Vas da pošiljku ne preuzimate i da se javite sa primjedbom našoj podršci.  

Preporučujemo da pošiljku ne preuzimate ukoliko vidite vidljivo oštećenje na paketu, istu otvorite odmah nakon prijema (plaćanja i preuzimanja) i provjerite da li je roba neoštećena.
Ako se ova neugodna situacija dogodi, obavijestite nas bez odgađanja (najkasnije slijedeći radni dan) na e-mail: podrska@uspoloassn.ba - situaciju ćemo riješiti što je prije moguće.