Da bismo ubrzali isporuku koristimo usluge brze pošte pa je vrijeme isporuke 24-48 radnih sati, osim za narudžbe koje se izvrše Subotom.

Vaši troškovi dostave:

Narudžbe preko: 
69,90 KM: Participacija kupcima za poštarinu iznosi 0 KM (ostatak plaća uspoloassn.ba)

Narudžbe ispod: 
69,90 KM: Participacija kupcima za poštarinu iznosi 5.00 KM (ostatak plaća uspoloassn.ba) 

NAPOMENA:
Prilikom kreiranja narudžbe neophodno je da navedete, kao prijemnu adresu, onu na kojoj ćete biti u toku dana između 08 i 16h. U slučaju da je u prijemnoj adresi navedena adresa Vašeg radnog mijesta, potrebno je da navedete, osim Vašeg imena, i naziv firme. 
 
Sve pošiljke šaljemo posredstvom dostavne službe firme XExpress. Dostavljač će Vas kontaktirati telefonom kako bi se precizno dogovorio sa Vama o terminu i mjestu isporuke.
Ovom prilikom napominjemo da prilikom primopredaje pošiljke niste dužni dostavljaću dati ličnu kartu na uvid ili upisati Vaš JMB na dokumentu za primopredaju.
Ukoliko se desi takav slučaj molimo Vas da pošiljku ne preuzimate i da se javite sa primjedbom našoj podršci.  

Preporučujemo da pošiljku ne preuzimate ukoliko vidite vidljivo oštećenje na paketu, istu otvorite odmah nakon prijema (plaćanja i preuzimanja) i provjerite da li je roba neoštećena.
Ako se ova neugodna situacija dogodi, obavijestite nas bez odgađanja (najkasnije slijedeći radni dan) na e-mail: podrska@uspoloassn.ba - situaciju ćemo riješiti što je prije moguće.